Felhasználási feltételek

Az egészsegvarazs.hu weboldal használatával Ön elfogadja az alábbi általános felhasználási feltételeket, illetve tudomásul veszi, hogy a weboldalt saját és kizárólagos felelősségére használja.
A http://egeszsegvarazs.hu/ domain név alatt elérhető internetes oldal olyan portál, amelyet bárki jogosult meglátogatni, illetve használni. Portálunkon Ön az egészséggel kapcsolatban olvashat blogbejegyzéseket, írásokat, információkat. Fő célunk, hogy a holisztikus gyógymódokkal kapcsolatban hiteles információt szolgáltassunk az emberek felé. A megjelentetett információ általános ismeretterjesztési és tájékoztatási célokat szolgál. Az oldalunkon megjelenített információkhoz linkt által történő információkat is közlünk, melynek hitelességéért, azok tartalmáért, illetve a jogosulatlan felhasználókért felelősséget nem vállalunk!
Az egeszsegvarazs.hu weboldalunkon felhasznált, megjelentetett írások, blogszövegek a saját tulajdonunkat képezik. Azok más módon történő felhasználása, a hozzánk intézett előzetes írásbeli engedélyhez kötött. A megjelentett tartalmak felhasználásakor a szerzői jogi hivatkozás feltüntetése mindenki számára kötelező érvényű!
A Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja, hogy az oldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre a magyar jog alkalmazandó, az mindenkor érvényes lakhely szerinti bíróság kizárólagos illetékessége mellett.
Végül fenntartjuk a jogot, hogy szükség esetén a jelen általános felhasználási feltételeket módosítsuk, azokat kiegészíthessük.